Tennisuka Uke 27:4-10 Juli

Velkommen til Tennisuka i Sarpsborg!

I forbindelse med byens tusenårsjubileum, vil STK arrangere en tennisfest og derfor vi byr på kr 25.000 i pengepremier og mye mer enn det. Vi har nemlig ett flott anlegg med klubbhus midt i Sarpsborg by, et steinkast unna vår flotte og nylig oppgradert Kulås parken og alle byens fasiliteter med en koselig gågate on flott torg og mange fine restauranter. Ikke så langt unna har vi også flotte badeplasser, som Tunevannet, Feriehjemmet og Høysand.

Vi håper at mange spillere kommer til oss, vi har hatt arrangement før og alle har hatt en fellesnevner, vi har hygget oss! Vi tenner på grillen og griller mat i felleskapet, vi har trådløst nettverk i klubbhuset og en hyggelig stue med en flott 50 tommer TV, med tilgang til tenniskanalene!

Vi kan by på gratis brus og kake også!

Takk til:

Baker Jenseg
Dahles Auto AS
Dahles Eiendomsselskap AS
Frigaard-Gruppen
Gilde Sarpsborg
Hansa Borg Bryggerier
Sparebank 1 Sarpsborg

Turneringa har plass til spillere i alle aldersgrupper, vi vil ønske velkommen til alle sammen, vi har 5 baner og vi har hele uke 27 til disposisjon, da håper vi på mange tenniskamper, mye moro og mange hyggelige stunder.

Fakta.

Tennisuka i Sarpsborg

Fra 4 til 10 juli, uke 27

Adresse:

Nansensgate 23

1721 Sarpsborg

Påmeldingene via Tournament Software

Kontaktperson/spørmål

Luis Arana Ruiz

e-mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.